Een tweelingzwangerschap door de ogen van een vader

Korte verhaaltjes en gedachtenspinsels
Inmiddels 2 weken geleden.

Inmiddels 2 weken geleden.

Beste lezers, helaas hebben jullie de afgelopen tijd niet veel van mij gehoord. Er is echter genoeg gebeurd om over te vertellen. Ik heb tussendoor wel geschreven, maar niet echt de tijd genomen om er blogs van te maken. Door een toenemende drukte in mijn bedrijf, de overname van werkzaamheden van de webshop van Kim en drukkere dagen door de zwangerschap heb ik keuzes moeten maken, waardoor ik minder aandacht aan de blog heb besteedt. 

Echter krijg ik elke dag de vraag van mensen wanneer er weer een blog online komt, dit vind ik dan ook echt leuk. En het is niet dat ik het schrijven niet leuk vindt, het werkt voor mij juist lekker ontspannend. Om deze reden heb ik dan ook besloten om voortaan iedere dinsdag en iedere zaterdag een blog te plaatsen. Zo kan ik dit gewoon meenemen in mijn planning.

In de afgelopen twee weken zijn er veel dingen gebeurd, zo zijn we wezen shoppen en hebben we nieuwe echo’s gehad. Hierover ga ik schrijven in losse blogs.

Verder hebben we weer veel gelachen, maar merken we nu ook dat een zwangerschap niet alleen maar vol met leuke dingen zit. Zo heeft Kim veel last van pijn en kan ze de geur van vlees niet meer weerstaan. Hierover zal ik een blog schrijven en Kim zal deze aanvullen.

Ook heeft ze een echo met geslachtsbepaling volgens de NUB-theorie cadeau gekregen. Deze zou 97% zeker zijn, nu kunnen we dus iets gerichter spullen kopen. Wil je ook weten wat het wordt? Lees dan mijn blog van komende Zaterdag (16 September).

“P.S. Als je het leuk vindt om deze blogposts te lezen en graag op de hoogte wilt blijven van updates, kun je altijd even de twiindad Facebook pagina liken. Hierop plaats ik altijd een bericht als er een nieuwe post online komt.”  

 

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.