Een tweelingzwangerschap door de ogen van een vader

Korte verhaaltjes en gedachtenspinsels
Wie is “twiindad” ?

Wie is “twiindad” ?

Ik heb nu al een aantal posts geschreven en heb besloten om dit dan ook met iedereen te delen. In deze post zal ik even kort in gaan op wie ik ben, wat ik doe en waarom ik deze blog ben gestart. 

Dit jaar betekend veel voor mij, dit is namelijk het jaar waarin ik knopen heb doorgehakt, waarin ik mijn toekomst in eigen handen heb genomen en waarin ik mezelf heb beloofd om te doen waar ik mij goed bij voel in plaats van te doen wat anderen van mij verwachten.

Ik ben Rico, een 25 jarige (jonge) man. Getrouwd met, niet altijd de liefste, maar zeker wel de allerleukste vrouw die een man zich kan wensen. Ik ben een beetje een ‘buitenbeentje’ het type ‘einzelgänger’, maar dan wel eentje die heeft geleerd om zich in een kudde te mengen. Van beroep ben ik software developer, tot dit jaar studeerde ik HBO-ICT, maar dat staat even op pauze. Ik was altijd al part-time ondernemer, werkte al anderhalf jaar bij mijn vorige stagebedrijf en volgde daarnaast nog minors voor mijn opleiding. Dat laatste het ene kwartaal succesvoller dan het andere, maar ik werd op school dan ook niet meer echt geprikkeld.

Ik heb besloten om samen met een ex-collega, die wel afgestudeerd is, maar ook een soort gelijke visie heeft als mij een eigen IT bureau te openen. Eigenlijk pas volgend jaar, maar door omstandigheden hebben we uiteindelijk besloten dit op mijn verjaardag te doen (1 Juli).

Verder draait mijn leven vooral om: Mijn vrouw met 2 honden, persoonlijke ontwikkeling en af en toe een potje (online) schaak of Netflix. Daar komt nu een wonder bij. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.